woensdag 17 oktober 2018

Verslag dag 3




Dag numero drie

Vanmorgen klokslag negen uur stonden we voor het hostel te wachten op de bus. Wij waren er, de bus (nog) niet. Hij stond vast in het verkeer, zes km en een uur later konden we hem verwelkomen en vertrokken we naar Windsor. Deze ochtend gingen we rondkijken buiten Londen.

Windsor is onder andere bekend van het kasteel waar Megan en Prince Harry getrouwd zijn. Maar dit schattige stadje biedt meer. We zijn ook wezen kijken bij Eton College, deze kostschool is één van de beste en duurste van het land. Na een korte tour over het complex en het bezoekje aan Windsor zijn we weer teruggegaan naar Londen.  

In Londen hebben we een bezoek gebracht aan het National History Museum. In dit prachtige museum kan je alles vinden over de rijke geschiedenis van onze planeet. Van Dino’s tot Dodo’s en van walvis tot wombat. Na het museum zijn we met de bus naar Soho gereden, na een kleine wandeling door Chinatown zijn we gaan dineren rondom Leicester Square.

Na het eten ging een gedeelte van de groep naar de musical en het andere gedeelte ging lekker chillen in het hostel. De Musical Aladdin was fantastisch! Morgen de laatste dag, nog even een bezoekje brengen aan de Tower Bridge, The Monument en Liverpool street. We hebben er zin in!!

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten