dinsdag 16 oktober 2018

Verslag dag 2


Dag twee!!

“I have conversed with the spiritual Sun, I saw him on Primrose Hill” – William Blake, 1757 - 1827

Vanmorgen begonnen we uiteraard met het ontbijt, en dat was wel even wennen voor de leerlingen. Ontbijt thuis is vaak net wat relaxter. Na een ritje met de metro zijn we begonnen aan een korte stadswandeling. We zijn langs Buckingham Palace, The Royal Stables met de Horseguards, Downingstreet 10, Westminster Abbey, Houses of Parliament en The Big Ben gelopen. Het was me het tochtje wel.

Na de lunch zijn we naar The London Dungeon geweest. Wat was dat spannend! In The Dungeon worden leerlingen op een leuke en spannende manier meegenomen in bekende Engelse folklore. Sweeney  Todd, Jack the Ripper en nog veel meer andere bekende verhalen zijn naar voren gekomen. Na The Dungeon hebben we een bezoek gebracht aan het iconische Covent Garden. Daar hebben we kunnen shoppen en kunnen rondkijken en genieten van het straattheater. Na Covent Garden zijn we gaan eten op Kings Cross.

Na het avondeten is er een groep teruggegaan naar het hostel om bij te slapen, een andere groep Die-Hards heeft een bezoek gebracht aan Platform 9 ¾ (bekend van Harry Potter) en Primrose Hill. Op Primrose Hill hebben we genoten van het uitzicht over Londen.

Nu zitten we weer in het hostel en kunnen we niet wachten op morgen.

Het was heeeeel veel lopen en The Dungeon was erg eng, en toch heel erg leuk  - Sifra D.
Het was echt leuk, maar wel veel lopen. London Dungeon was wel echt leuk! – Jelle vd Z.
Ik wil wel de credits voor de foto (van Kings Cross) – Mees vd Z.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten