maandag 15 oktober 2018

Dag 1 werkweek Londen


Eerste dag!

Wat was het vroeg vanmorgen, maar iedereen was netjes op tijd. Na een korte check of iedereen er was en of iedereen zijn of haar ID-kaart mee had genomen zijn we gaan rijden. De rit verliep goed en we hadden maar weinig file. Toen kwamen we bij Calais, het was gedaan met ons geluk. Vanwege vertragingen in de tunnel hebben we lang moeten wachten. 

De treinrit ging verder naar behoren en we konden doorrijden naar Canterbury. Jammer genoeg  moesten we tijd goedmaken en hebben we maar kort door dit oude stadje kunnen lopen. Na het korte maar flitsende bezoek zijn we doorgereden naar Londen. Rond 16:30 waren we in het hostel.
In het hostel konden we ons kort even opfrissen voordat we de stad in doken. Voor het eerst met de metro, maar het ging erg goed. Aan gekomen op Leicester Square zijn we naar de Pizzahut gegaan, waar we konden  genieten van een lopend buffet van Pizza’s en salades. 

Na het avondeten hebben we een wandeling gemaakt langs de Thames waar we verschillende mooie dingen gezien hebben. Nu zitten we te chillen in het hostel en kunnen we ons klaar maken voor morgen. 

Hieronder enkele uitspraken van de leerlingen:

Het was een leuke en drukke dag – Wesley E.
Het was een hele lange dag, maar ik vond het wel leuk. Eerste voelde het niet of we in Engeland waren, maar toen we door de stad heen liepen zagen we allemaal mooie gebouwen en dingen die je in Nederland niet ziet – Angel M.
Het was leuk en warm, ik smolt in die bus – ChloĆ« H.

Tot morgen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten